Keni ende Nokia 3310, kompania kërkon t’ia riktheni, e pabesueshme sa jua blen

by author

Nëse keni ende një telefon “Nokia3310” apo një playstation të vjetër

Advertisements

në shtëpi mund të mërrni deri në 2 mijë euro, kështu që kontrolloni me kujdes bodrumin.

Advertisements

I pashkat.ërrueshmi Nokia 3310 me të cilin mijëra shqiptarë kanë luajtur lojën e famshme “Snake” tani vlen në ankand të paktën 300 euro. Por nuk mbaron këtu.

Kush ka akoma GameCube, e krijuar nga Nintendo në vitet 90 tani vlerësohet 1500 euro.

Mijëra euro kushton një Dremcast, 1 mijë euro vlerësohet një iPod i gjeneratës së parë. 600 euro kushton një walkman i Sony.

Në krye të tyre qëndron Ninetndo 64 dhe vlera e tij shkon në 2 mijë euro.

TË NGJASHME