Ky njeri pritet të dalë nga burgu në vitin 2023: Arsyeja pse ishte dënuar me 30 vite, do ju lërë pa fjalë

by author

James Robert Scott është personi i cili do të l.irohet nga bu.r gu në vitin 2023, mirëpo arsyeja se pse ai qëndroi në b.u rg 30 vite është shumë interesante.

Advertisements

James Robert Scott, i njohur ndryshe edhe si Jimmy, në vitin 1993 në Missouri, vendosi të shkatërronte një pjesë të argjinaturës të lumit Mississippi për të përmby tur rrugën dhe për të bllokuar bashkëshorten e tij Suzie, e cila punonte nga ana tjetër e lumit, me qëllim që të bënte një festë dhe të pinte me shokët.

Advertisements

Mirëpo ky veprim i tij nuk doli edhe aq i duhur, pasi që dëmi ishte shumë i madh.

Ai me veprimin e bërë përmby ti mbi 57 kilometra katrorë tokë dhe gjithashtu u bë i pamundur përdorimi i një ure për 71 ditë. Pra më shumë se 14 mijë hektarë tokë ishin nën ujë dhe kjo ishte një dëm i madh financiar, ku u vlerësua se edhe dëmi ishte qindra mijëra dollarë

Në lidhje me veprimet e tij që shk.aktoi “Për.by tjen e Madhe”, James përfundoi në b.u rg duke u dë nuar me 30 vjet heqje lirie. Ai pritet që në vitin 2023 të lirohet nga b urgu.

Më poshtë keni fotografinë e tij dhe përmb ytjet që ai kishte shk.aktuar.

TË NGJASHME