LAJM fantastik për shqiptarët në Itali/ Dy vendet gati për të firmosur marrëveshjen për pensionet

by author

Shqipëria dhe Italia janë gati të firmosin marrëveshjen për njohjen e pensioneve

Advertisements

Shqipëria dhe Italia janë gati të firmosin marrëveshjen e shumëpritur të pensioneve të shqiptarëve që jetojnë dhe punojnë në shtetin fqinj.

Advertisements

Lajmin e ka bërë të ditur kryeministri Edi Rama, i cili sot ka zhvilluar një takim me ministrin e Jashtëm të Italisë, Antonio Tajani.

“Me Ministrin e Punëve të Jashtme dhe Bashkëpunimit Ndërkombëtar të Italisë, Antonio Tajani. Dhe me lajmin e mirë se më në fuuuund jemi gati për firmosjen e Marrëveshjes së shumëpritur të Pensioneve të shqiptarëve në Itali”, shkruan Rama.

TË NGJASHME