Luhaten sërish monedhat e huaja/ Këmbimi valutor

by author

Sot më 16 janar 2024, dollari amerikan blihet me 94.4 lekë dhe shitet me 95.3 lekë.

Advertisements

Euro blihet me 103.5 lekë dhe shitet 104.3 lekë.

Advertisements

Paundi britanik sot blihet me 119.8 lekë dhe shitet me 121 lekë.

Franga zvicerane këmbehet sot në blerje me 110.1 lekë, ndërsa në shitje me 111.1 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 70 lekë dhe në shitje me 71 lekë.

TË NGJASHME