Miliona lek! “Ta tregoj unë çfarë bëhet në Angli”, ngelete pa fjale djali nga përgjigja e kushëririt

by author

Janë të shumtë të rinjtë shqiptarë që kanë zgjedhur Anglinë si një mënyrë për të siguruar jetën e tyre, duke qenë se Shqipëria nuk ofron shumë mundësi.

Advertisements

Në një bisedë me kushëririn e tij atje, djali ka zbuluar se në të vërtetë, “të gjithë përdorin një taktikë për mos të rënë në sy”.

Advertisements

PËRSHËNDETJE JOQ. PO FLISJA PAK MË PARË ME KUSHËRIRIN TIM NË ANGLI DHE SHIKONI Ç’MË THA. TË GJITHË ANKOHEN SE NUK KANË LEKË ATJE NË ANGLI, POR KY MË LA TË SHO.KUAR FARE. AQ SA MË PRISHI MENDJEN TË SHKOJ DHE UNË ATJE. ME SA DUKET TË GJITHË PËRDORIN NJË TAKTIKË PËR MOS TË RËNË NË SY”, SHKRUAN NË REDAKSINË TONË DJALI.

Më poshtë, ai ka dërguar dhe bisedën e shkëmbyer me kushëririn, i cili duket se me të vërtetë e ka lënë me gojën hapur, kjo shihet dhe nga reagimi i tij.

TË NGJASHME