Mjekët ngrenë alarmin: Mos i përdorni letrat higjenike në tualete, ja çfarë ju ndodh

by author

Mjekët kohët e fundit kanë dhënë një tjetër alarm për shëndetin tuaj. Ata shprehen se letrat higjenike nuk duhet të përdoren pasi janë të rrezikshme për shëndetin.

Advertisements

Ata bëjnë me dije se përdorimi i letrës higjienike nuk pastron siç duhet, madje mund të shkaktojë probleme shqetësuese

Advertisements

Pastrimi nga jashtë dhe përdorimi i tepruar i letrës higjienike, mund të shkaktojë çarje anale dhe shërimi mund të zgjasë 8 deri 12 javë.Madje kjo, mund të çojë edhe deri tek hemorroidet.

Përveç të tjerash mund të ketë dhe një tjetër rrezik si mundësia për infeksion urinar që mund të paraqitet si pasojë e baktereve që mblidhen.

TË NGJASHME