Monedhat e huaja në pikiatë historike, çfarë po ndodh me to??

by author

Sot më 29 nëntor 2023, euro blihet me 102.4 lekë dhe shitet 103.3 lekë.

Advertisements

Dollari amerikan blihet me 93.5 lekë dhe shitet me 94.4 lekë.

Advertisements

Franga zvicerane këmbehet sot në blerje me 105.6 lekë, ndërsa në shitje me 106.8 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 117.4 lekë dhe shitet me 118.5 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 68.3 lekë dhe në shitje me 70.5 lekë.

Më poshtë po sjellim të dhënat e këmbimit valutor, për të gjitha monedhat e huaja.

TË NGJASHME