Monedhat e huaja në pikiatë! Ja çpo nodh sot me euron dhe dollarin, paundi…

by author

Në tregun e këmbimi valutor sot një dollar amerikan do blihet me 93 lekë dhe do shitet me 94.5 lekë.

Advertisements

Monedha evropiane euro do blihet me 101.4 lekë dhe do shitet me 102.5 lekë, ndërsa franga zvicerane do blihet me 106.5 lekë dhe do shitet me 108.

Advertisements

Ndërkohë paundi britanik sot do blihet me 117.6 lekë dhe do të shitet me 119.1 lekë.

TË NGJASHME