“Mos hani më byrekë”, ekspertja jep lajmin shume te frikshëm, ja cfarë ndodh me trurin tuaj

by author

Një psikologe turke ka bef.asuar me deklaratën e saj,

Advertisements

duke thënë se ata që konsumojnë byrekë kanë pro.bleme me trurin.

Advertisements

Nejla Avci, tha se byreku ndikon neg.ativisht në tru.

“Çdo lloj ushqimi si byreku apo bugaçja ndikon në masë të

madhe në çrre.gullimin e hiperaktiv.itetit dhe mungesës së vëmendjes.

Byreku pengon zhvillimin e trurit.

Ndërsa sheqeri me energjinë e tepërt që jep, në mënyrë ne.gative

ndikon mbi trurin.”, tha ajo.

TË NGJASHME