Ndjente diçka të çuditshme gjatë marrëdhënieve, 28-vjeçarja zbulon të vërtetën e rëndë

by author

Një 28-vjeçare ka shp.ët.uar mrekullisht nga k.anc.eri, pasi e ka kapur në kohë si sëm.undje. Ellie Taylor-Davis ka rrëfyer pë.rballjen e sa.j me këtë sëm.undje dhe sot ajo kërkon të sensibilizojë edhe femrat e tjera.

Advertisements

Vajza kishte ndjerë simptomat e para të sëm.undjes serioze gjatë momenteve in.time me të dashurin dhe më vonë e kishte z.buluar sëm.undjen pas një vizite tek gjinekologu.

Advertisements

Ajo thotë se fillimisht kishte ndjerë diçka të çuditshme gjatë marrëdhënies se ksuale, një fakt ky që e bëri të niste kërkimet në internet dhe më pas t’i drejtohej gjinekologut.

28-vjeçarja zbuloi se kishte një t.um.or 16 centimetra në v.ezore. E t.merr.uar pasi mësoi se ç’po ndodhte me të ajo iu nënshtrua një operacioni për heqjen e tu.mor.it që për pak po i prekte organet e tjera dhe tashmë po sh.ërohet.Pas kësaj, Ellie vendosi të ndante historinë e saj për të sensibilizuar gratë e tjera mbi kan.cer.in ova.rian.

“Unë kurrë nuk do ta kisha kuptuar se diçka po më ndodhte nëse nuk do ta kisha ndjerë atë cist. Se.ks.i më ka shp.ëtuar jetën dhe jam shumë me fat që jam ende këtu”,- ka thënë ajo duke kërkuar nga femrat e tjera që të mos i lënë pasdore shqetësimet e tilla, pasi mund të jetë shumë vonë dhe nuk do kenë të njëjtin fat si ajo.

TË NGJASHME