Nëse i hipën do martohesh, “guri i nuses”, ndodhet në Shqipëri

by author

Martohesh nëse e shkel, ku ndodhet në Shqipëri “Guri i nuses” që bën čudira

Advertisements

Sa më shumë të udhëtosh dhe të d ep ërtosh në br endësi të vendeve të ndryshme dhe sidomos të zo nave r urale, aq më shumë eks p loron dhe zbulon fakte të pathëna dhe të padëgjuara më parë.

Advertisements

Emisioni “Vizioni i Pasdites” i kushton çdo të premte një hapësirë të veçantë jetës në fshat.

Këtë javë është ndalur në Xibër të Matit, ku gazetarja Klevisa Gjika na njeh me “Gurin e Nuses”,

që sipas banorëve është fatsje llës për vajzat dhe djemtë beqarë që janë në kërkim të shp irtit të tyre b injak thote Bajram Çeka

TË NGJASHME