Ndodhet në Shqipëri! Nëse i hipën do martohesh, “guri i nuses” që bën mrekullira

by author

Martohesh nëse e shkel, ku ndodhet në Shqipëri “Guri i nuses” që bën čudira

Advertisements

Sa më shumë të udhëtosh dhe të d ep ërtosh në br endësi të vendeve të ndryshme dhe

Advertisements

sidomos të zo nave r urale, aq më shumë eks p loron dhe zbulon fakte të pathëna dhe të padëgjuara më parë.

Emisioni “Vizioni i Pasdites” i kushton çdo të premte një hapësirë të veçantë jetës në fshat.

Këtë javë është ndalur në Xibër të Matit,

ku gazetarja Klevisa Gjika na njeh me “Gurin e Nuses”, që sipas banorëve është fatsje llës për vajzat dhe

djemtë beqarë që janë në kërkim të shp irtit të tyre b injak thote Bajram Çeka

TË NGJASHME