Nëna i përlot të gjithë me atë që i thotë djalit: Nuk po më lë të jetoj or bir, më ke futur në bagazh të makinës

by author

Në seancën e ndërmjetësit “Shihemi në Gjyq” tek E Diela Shqiptare ka ardhur një nënë e cila ka hum bur vajzën e saj në moshë 30 vjeçare. Ajo vjen nga fshati Shëngjin i Shëngjergjit dhe dëshira e saj më e madhe është të jet ojë në Tiranë.

Advertisements

Në vitin 2002 ajo dhe familja e vetë ndërtuan një shtëpi në Tiranë.

Advertisements

Trëndafilja mban kujtime të dhimb shme nga fshati dhe nuk dëshiron të kthehet më kurrë, ndërsa bashkëshorti dhe djali i kanë kë rkuar që të kthehet në fshat. Ata e kanë lëshuar shtëpinë me qira dhe Trëndafilja nuk ka ku të je tojë.

Është dety ruar të ma rrë një shtëpi me qira, ku nuk ka mundësi as ta paguaj. Një arsye e fo rtë që e bën të qëndrojë në Tiranë është edhe fakti që vajza e saj është va rrosur aty.

Në një lidhje telefonike me Eni Çobanin, djali i saj është shprehur se ajo e ka vendin në fshat dhe nuk e lejon të rrijë në Tiranë dhe nuk i j ep asnjë dhomë të shtëpisë për të qëndruar.

Trëndaflija: Ti nuk më ke lënë të je toj mor bir, ti më ke fu ture në bagazh të makinës në 5 të mëngjesit kohën e ko ronavirusit.

Djali: Pse të të lija në rrugë?

Trëndafilja: Pse në rrugë, nëna ka 18 vite këtu, shkojmë pyesim lagjen e Shkozës aty ku kam je tuar.

Djali: Hajde je to me ne.

Trëndafilja: Biri i nënës nuk më ke lënë të je toj e lumtur or bir. Pak halle ka nëna, ti nuk e ke patur mendjen tek motra që vd iq, por të hi dhje shtëpinë. Kemi qe në 2002 që jemi në Tiranë.

Nëna ka punuar tek lokali jot tek Bryli 5 vite, pse thua që nëna më ka nd arë që në moshë 15 vjeç.

Djali i trëndafiles nuk pranon në mënyrë kategorike që të lejë të ëmën në Tiranë dhe të t’i lëshojë një dhomë në vilën që kanë. Ai zotohet që të shlyejë borxhin e të ëmës që ka ndaj zonjës Zana dhe të ma rrë në fshat të ëmën, por një gjë të tillë Trëndafilja nuk e pranon. Djali mb ylli telefonatën me Eni Çobanin me një vendim shumë të pr erë nga ana e tij. /tvklan.al

TË NGJASHME