Nëse u ndodh kjo gjatë natën, në mëngjes shkoni urgjent te mjeku, ja arsyeja

by author

Nëse djersini shpesh natën, atëherë kjo është diçka për të cilën duhet të shq etësoheni.

Advertisements

Në qoftë se dhoma juaj e gjumit është jashtëzakonisht e nxehtë, ose jeni duke përdorur shumë batanije, ju mund të djersitni gjatë gjumit dhe kjo është normale.

Advertisements

Megjithatë, për të dalluar djersitjet e natës që lindin nga shk aqe mj ekësore, nga ato që ndodhin për shkak të një mjedisi rrethues, mjekët në përgjithësi i r eferohen djersitjeve të vërteta të natës

si valë të r ënda nxehtësie, të cilat mund t’ju njomin rrobat e gjumit, çarçafët dhe që nuk janë të lidhura me një mjedis të tej nxehur

TË NGJASHME