Nje grua e pasur i tregon doktorit se nuk është e lumtur, por shikoni se çfarë i thotë pastruesja që i ndryshoi jetën asaj

by author

Një zonjë e bukur e veshur me veshje elegante shkoi tek psi.kia.tri i saj duke thënë se jeta e saj ishte e paku.pti.mtë dhe ajo nuk ishte e lumtur.

Advertisements

Kështu që ter.a.pisti e thirri pastruesen e tij dhe i kërkoi asaj t’i shpjegonte gruas së pasur se si e kishte gjetur ajo lumturinë.

Advertisements

Ai i tha zonjës së bukur se gjithçka që duhej të bënte ishte të dëgjonte, dhe ajo do ta kuptonte gjithashtu.Ajo vuri poshtë fshesën e saj, u ul në një karrige dhe ia tregoi gruas elegante historinë e jetës se saj.

Njëherë e një kohë, ajo kishte gjithçka, dhe tani i kishte hu.m.bur të gjitha – ajo hu.m.bi burrin e saj nga ma la ria dhe e hu.m.b.i fëmijën e saj në një ak.si.d.e.nt me makinë vetëm tre muaj më parë, dhe kështu ajo e gjeti veten të vetme. Ajo nuk mund të hante, nuk mund të flinte dhe kurrë nuk buzëqeshi me askënd.

E tri.sh.tu.ar dhe e tro.nd.itur, ajo mendonte ti jepte fund jetës së saj.

Por një mbrëmje, një kotele e ndoqi deri në shtëpinë e saj dhe ishte diçka që ndryshoi jetën e saj përgjithmonë. Ajo kishte ndj.erë ke.qard.h.je për kot.el.en të vetme në të ftohtë, dhe kështu që ajo e mori atë dhe e ushqeu.

Sapo e kishte konsumuar të gjithë qumështin në pjatë, ajo u pastrua dhe u str.uk poshtë këmbëve së saj, dhe për herë të parë në ato muaj, Meri buzëqeshi.

Kur Meri kuptoi se si e ndihmoi këtë kotele të gjo.rë të kishte ushqim dhe një vend të ngrohtë, ajo arriti nërfundimin se ndoshta duke ndihmuar më shumë njerëz në jetën e saj, ajo mund të gjente lumturi.

Ditën tjetër, ajo filloi udhëtimin e saj për të ndihmuar të tjerët, dhe kështu ajo bëri atë ditë dhe çdo ditë më pas dhe kjo mënyrë i ndryshoi jetën asaj.

Me kaq mbaroi tregimi për zonjën e pasur-Lexoni historinë saj, të mësoni se çfarë mësoi në udhëtimin e saj në rrugën drejt lumturisë.

TË NGJASHME