“Nuk e lëshoj, e dua me zemër”/ E bija 15-vjeçe ia mbath me 60-vjeçarin, i moshuari dërgon mesazh live

by author

Hist oria e paza kontë e dashurisë mes një 60-vj eçari dhe një vajze 15 vj eçe,

Advertisements

u rik thye në emisionin ‘Pa Gju rmë‘, në Re port TV, nga nëna e vajzës Violeta Dobruna.

Advertisements

Pas një bashkëjetese prej dy vitesh me Istref Avdiun, ky i fundit zë

të dashur të b ijën, me të cilën është larguar që prej 29 korrikut të këtij viti.

Violeta Dobruna dy shon se, vajza është ma rrë nga ish-bashkëjet uesi me që llime shf rytëzimi.

Për Violetën, nënë e katër fëm ijëve,

kjo ngj arje e ka zanfafi llën në vitin 2013 kur, pasi u div orcua nga bashkëshorti i saj nis një mar dhënie të re dashurie me Istrefin.

Ajo rrë fen sesi zb uloi rap ortin e partnerit të saj, prej 9 muajsh me të bijën .

TË NGJASHME