Pak femra e dinë nr. 7, por aty ka diçka që i bën meshkujt të çmenden pas tyre

by author

Një nga pyetjet më të shpeshta të femrave është: Çfarë pëlqejnë meshkujt tek ne?

Advertisements

Edhe shumica e tyre vijojnë të pyesin veten pasi shohin që shoqet e tyre po i tërh eqin me shpejtësi meshkujt dhe ato duan të dinë se cili është sek reti.

Advertisements

Ndaj dhe sot do të tregojmë disa pika që meshkujt i shohin me “lupë” tek një femër.

Karakteristikat femërore që tërh eqin një mashkull mund të jenë të ndryshme, por ka disa që zakonisht nuk shkojnë pa u vënë re:

Nga gjatësia e këmbëve, deri në ngjyrën e flokëve apo të syve, po ashtu duke kaluar nëpër mënyrën e të folurit … Ja se çfarë burra shohin tek gratë:

Zëri:

Burrat duan gratë që kanë një zë të lartë femëror. Ky lloj i zërit është i lidhur me të rinjtë!

Mënyra e të folurit:

Mënyra se si flisni është gjithashtu shumë e r ënd ësishme: meshkujt preferojnë gratë që flasin si ata.

Gjatësia:

Meshkujt preferojnë gratë më të shkurtra se ato. Dallimi i lartësisë duhet të jetë disa centimetra.

Mosha:

Burrat janë përgjithësisht më të vjetër se gratë dhe shumica e çifteve janë të tillë. Sipas shkencëtarëve, meshkujt e moshës ndërmjet 20 dhe 30 vjeç kanë ten dencë të zgjedhin gratë mes moshës 24-25 vjeç.

Ngjyra e syve:

Burrat me sy blu preferojnë gratë me sy blu. Burrat me sy kafe dhe jeshil jo domosdoshmërish zgjedhin gratë me sy blu.

Kozmetikë:

Burrat preferojnë gratë që përdorin kozmetikë me moderim.

Ngjyra e flokut:

Sipas një studimi francez, duket se biondet në një bar ftohen më shpesh për të kërc yer. Vendi i dytë shkon për brunet dhe i treti për flokët e kuqe.

Këmbët:

Meshkujt preferojnë gratë me këmbë më të gjata. Ata preferojnë që këmbët të jenë relativisht më të gjata se pjesa tjetër e trupit.

TË NGJASHME