Pak vite pasi iu mori jetën 8 kushërinjve! Nuk do e besoni se ç’po ndodh me Ritvan Zykajn, familjarët i bëjnë të pamenduarën

by author

Ritvan Zykaj, i njohur ndryshe me pseudonimin “mo.s.tra e Selenicës”, të cilin e “fitoi” kur v.r.au me br.es.hër.i kall.ash.niko.vi 8 të afërmit e tij por v.u.an dë.nimin në bu.rg. Ndryshe nga të dën.u.ar.it e tjerë, Zykaj është harruar nga familja e tij, e cila nuk ka shkuar kurrë për ta takuar në ambientin e vu.aj.tjes së dë.ni.mit. I vetmi që e ka takuar një herë të vetme, ka qënë i vëllai.

Advertisements

Në ditët e para të bur.g.osjes së tij, gard.ianët e bu.r.gut flisnin për sjellje të çu.ditshme të të riut, i cili kishte nisur të lexonte dhe libra…por mbrapsht. Pas një interesimi, burime për Gazeta Shqip bëjnë me dije se gjendja e tij nuk ka ndryshuar.

Advertisements

Gardianët thonë se 26-vjeçari nuk ka asnjë ndryshim. Por tani nuk e refu.zon më ushqimin, dhe nuk del rregullisht në ajrim. Tanimë ata dësh.mojnë se i riu lexon libra fetarë. Por ka pasur edhe raste që zgjohet gjatë natës dhe flet me vete.

“Ka raste, kur gjatë natës ngrihet dhe flet me vete. Sjellja e Ritvanit nuk është shumë e çuditshme, edhe pse e kemi më shumë në vëm endje për shkak të llojit të kr.i.mit të kryer. Na ndodh shpesh që t’i blejmë ndonjë paketë cigare, sepse është i vetmi i bu.rg.osur që nuk ka asnjë vizitor, ose i japim ndonjë rrobë nga ato që në shtëpitë tona nuk i përdorim” – tregon gar.diani.

TË NGJASHME