Parashikimi i frikshëm i Baba Vangës: Ja cfarë do t’i ndodhë njerëzimit në vitin 2022

by author

Baba Vanga, e cila u quajt “Nostradamus i Ballkanit”, u bekua me një hir nga Zoti. Ajo ishte e pajisur me paran djenja për vitet në vijim.

Advertisements

Parashikimet e saj shtrihen në një periudhë të gjatë, deri në vitin 5079. Ajo parashikoi çdo vit veç e veç dhe fundi i njerëzimit do të ndodhë në vitin 5079. Por ja çfarë na pret në vitin 2022.

Advertisements

Parandjenja e Baba Vangës për vir usin e zbuluar në laborator, i cili do të përhapet menjëherë në të gjithë botën, u bë realitet. Një tjetër parashikim tregon se Toka do të sùlmohet nga anije kozmike dhe njerëzit do të kenë mundësinë të ndërveprojnë me qenie nga botët e tjera.

Në të njëjtën kohë, Baba Vanga vuri në dukje, para vde kjes së saj, se disa komunitete do të go diteshin nga uria e rëndë për shkak të ndryshimeve klimatike, duke iu referuar Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Thuhet se shtetet do të kenë të mbjella të komprometuara, zjarret do të djegin pyjet dhe lumenjtë do të pakësojnë prurjet e tyre.

Para se të largohej nga kjo botë, Baba Vanga la një sërë parashikimesh, duke përfshirë vitin 2022. Parashikimet e saj janë shqetësuese, pasi tha se njerëzimi do të për ballet me një pandemi të re, uri dhe l ufte. Do të ishin rreth gjashtë parashikime për periudhën në vijim. Që nga fundi i vitit 2020, u tha se njerëzimi do të vazhdojë të jetë i prekur nga pa ndemia.

Në vitin 2022, njerëzit mund të humbasin plotësisht në realitetet virtu ale. Baba Vanga vuri në dukje se një lu ftë mund të shpë rthejë vitin e ardhshëm dhe një lider botëror mund të hiqet nga pushteti.

VITI 2022. URIA E RËNDË DHE NJË PANDEMI E RE!

Një virus vd ekjeprur ës i zbuluar në një akullnajë. Shkencëtarët do të zbulojnë një vi rus të rrez ikshëm që do të përhapet shumë shpejt, duke çuar në vde kjen e njerëzve dhe kafshëve. Majat e akullnajave do të shkrihen nga viti 2033 deri në vitin 2045 dhe nivelet e oqeaneve do të rriten gjatë kësaj periudhe.

Anijet alien do të sulmojnë Tokën. Ne do të ndërveprojmë me qenie inteligjente nga planetë të tjerë. Anijet e huaj do të sulmojnë Tokën dhe do të bombardojnë qytete dhe do të marrin të burgosur.

3 . Një koloni në Mars do të lejojë që planeti të bëhet një fuqi bërthamore dhe të pretendojë pavarësinë nga Toka rreth viteve 2170-2256

Uria e fortë. Njerëzimi do të preket nga uria e rëndë për shkak të ndryshimeve klimatike. Njerëzit do të përfundojnë duke ngrënë buburreca, gjethe ose baltë. Ajo që ndodh në të gjitha kontinentet është e ngjashme me atë që shihni në një film horror. Një pushtim i karkalecave në Afrikë do të ndikojë në tokat e drithërave dhe do të çojë në urinë e popullsisë, duke çuar në konflikte të armatosura midis kombeve.

Në vitin 2022 ka realitete virtuale në të cilat mund të humbasim plotësisht. Koha në këto realitete virtuale mund të çojë në kujtesën e dëmtuar dhe të mësuarit dhe mund të kthehet njerëzit në zombie reale.

Vanga bëri një deklaratë të çuditshme se një dragua do të pushtonte planetin. Parashikimi më i çuditshëm i Baba Vangës është se një dragua do të pushtojë planetin në vitin 2021. Ai do të kishte thënë:

“Një dragua i fuqishëm do të kapë njerëzimin. Të tre gjigantët do të bashkohen. Disa njerëz do të kenë para të kuqe. “Unë shoh numrat 100, 5 dhe shumë zero.”

Përkthyesit që atëherë kanë supozuar se “dragoi” është Kina. Tre gjigantët mund të jenë Rusia, India dhe Kina, dhe paratë mund të jenë kartëmonedha 100 juanë dhe 5000 rubla, të dyja të kuqe.

TË NGJASHME