Për Vite E Ka Mbajtur larg ekranit/ Ky Është Burri I Rajmonda Bulkut: 42 Vite Bashkë(Foto)

by author

Rajmonda Bulku eshte nder aktoret me te medha te

Advertisements

kinematografise shqiptare dhe ajo ka folur edhe per familjen e saj ne nje emision para disa kohesh.

Advertisements

Aktorja tregon se ka 42 vjet martese dhe eshte gjyshe e tre niperve.

“Ne mundohemi që në rast se thirremi diku të flasim, por jemi edhe larg këtyre rrjeteve sociale sepse nuk kemi nevojë për këtë dukje që herë herë na lodh. Por sërish nuk mund të rrish e fshur.

TË NGJASHME