Përdorte 25 IDENTITETE, kush ishte shënjestra e atentatit të të “fortit” të Sukthit. Ish-zyrtari i policisë e nxori në pritë

by author

Shënjestra e atentatit me armë zjarri në Shijak ku i përfshirë është edhe ish-zyrtari i lartë i policisë Dedan Gjoni, ka qenë Xhevdet P.

Advertisements

Ish-shefi i komisariatit në Shijak dyshohet se e ka nxjerrë në pritë personin që shihni në foto,

Advertisements

i cili njihej edhe me nofkën Akili dhe që përdorte rreth 25 identitete.

Sipas News 24 ai drejtonte trafikun e drogës nga Amsterdami.

TË NGJASHME