Pothuajse 5 vite pas ndarjes nga jeta të Adelës, doktoresha ngre akuzat b*mbë: Ajo dinte diçka që nuk duhej të thuhej, kush ja mori jetën?

by author

Mjekja ngre dyshime për Adelajda Xhamanin , sipas saj ajo mendon se dikush tjetër kishte gisht në ikjen e saj të parakohshme…

Advertisements

Statusi i plotë i mjekes Teuta Kamberi Alizoti:

Advertisements

“Pallavrat e mediave..ka qenë epileptike..?!E para nuk e kam egzaminuar kurrë për 25 vjet…por edhe sikur…pastaj…çfarë lidhje ka me atakun kardiak?!Ta zëmë se ka qenë me epilepsi dhe është futur në status epileptik..

Do të kishte shenja g oditje duke u përpl asur me orenditë përqark..duke qenë vetëm..Shikoni se mos dikush tjetër ka qenë shkaktar..Ajo jetonte vetëm..dhe policia tha nuk kishte shenja goditje..

Ku ishte mjeku ligjor..të v desësh nga epilepsia është e pamundur të mos lesh gjurmë…si psh urinim të pavullnetshën..kafshim të gjuhës..trauma..etj..ky në konteksin e një statusi epileptik..sipas jush…Për mua ajo vajzë kishte shumë për të thënë.por nuk e lanë ta thoshte…

U prehsh në paqe zemër..Uroj të gjehet e vërteta jote..Të jesh engjëll nuk është keq në këtë botë të shëmtuar..😣😣😣😣“

TË NGJASHME