Prekëse! Motra e Liridonës nxjerr një pjesë nga bisedat me të: Dua t’i shoh të gjitha gratë mirë

by author

Motra e së ndjerës Liridona Ademaj, vrasja e së cilës trondit mbarë opinionin publik shqiptar ka reaguar në rrjetet sociale.

Advertisements

Dyshohet se bashkëshorti i Liridonës, Naim Murseli kishte paguar vrasës për eliminimin e saj.

Advertisements

Motra e Liridonës, ka publikuar një pjesë të bisedës së kaluar me të, në të cilën viktima shpreh mbështetjen e saj për gratë dhe dhimbjen në të njëjtën kohë për gratë e trajtuara në mënyrë të padrejtë.

TË NGJASHME