Sa çuna duhet të kaloje një femër që të quhet k*rvë? Shqiptarët habisin me pergjigjet (video)

by author

Sa meshkuj duhet të ketë kaluar një femër për t’u quajtur k*rvë?

Advertisements

Besojeni apo jo, por kjo pyetje i është bërë vajzave dhe grave të Tiranës

Advertisements

nga “Zjarr Tv” e përgjigjet e tyre do t’ju shkrijnë së qeshuri.

Sakaq në videon e bashkëngjitur lajmit mund të shikoni se s

i reagojnë gratë e vajzat shqiptare të cilat

nurmat i variojnë nga 3 në 10 meshkuj.

TË NGJASHME