Sapo ishte fejuar, Miss Kavaja humbi jetën nga ataku në zemër. Dhimbje e madhe

by author

Lamtumirë për Lorenën, një gjimnaziste e dashur e Kavajës, e cila u largua nga jeta për shkak të një ataku kardiak. Edhe pse po ndërtonte ëndrrat e saj dhe ishte në fillim të një jetë të re, fati i saj u ndryshua papritur.

Advertisements

Ajo ishte në momentin më të lumtur të fejesës dhe kishte fituar një titull të rëndësishëm në një konkurs të bukurisë. Por jeta e saj u ndërpre në mënyrë tragjike.

Advertisements

Në jetën e saj, Lorena kishte përjetuar shumë humbje, duke filluar nga vdekja e motrës së saj më të vogël deri te sfidat shëndetësore. Megjithatë, ajo nuk u dorëzua dhe vazhdoi të ndërtonte ëndrrat e saj. Duke punuar dhe mësuar në të njëjtën kohë, ajo përpiqej të përmbushte dëshirat dhe synimet e saj.

Familja e Lorenës, bashkë me miqtë e saj të afërt, ende nuk mund ta besojnë se ajo nuk është më. Ata janë në pikën më të thellë të trishtimit dhe vuajtjes për humbjen e saj të papritur. Megjithatë, ata mbajnë në kujtesë të bukurat dhe kujtimet tejet të çmuara të Lorenës. JOQ

TË NGJASHME

Leave a Comment