Shokon historiani shqiptar: Skënderbeu nuk është rrëmbyer nga turqit! Ja e vërteta sipas tij

by author

Studiuesi Aurel Plasari ka rrëzuar

Advertisements

historinë e Heroit kombëtar Gjergj Kastrioti Skëndërbeu.

Advertisements

Sipas tij, Skëndërbeu nuk ka qenë rrëmbyer nga Osmanët, por është rritur dhe stërvitur në Krujë.

Plasari tha në emisionin “Opinion” se nuk rezulton, që Skënderbeu të jetë marrë peng.

Ai tregoi se në oborrin e Sulltanit ka shkuar në moshë të madhe, s

igurisht për t’i shërbyer në l uftra të ndryshme shtetit osman. Sipas tij, Skënderbeu nuk ka qenë kurrë i rr ëmbyer,

madje ai ka qenë i punësuar i Sulltanit në Krujë

TË NGJASHME