“S’jam kosovar, jam shqiptar”“, me jua përsërit me miliona herë atyre që harrojnë, patrioti i vogël shpërthen në lot

by author

“Një vogëlush është prekur jashtë mase teksa mësuesja e tij ka dashur ta zhvendosë në një shkollë kosovare.

Advertisements

I filmuar nga nëna e tij, fëmija që në pamje nuk duket më shumë se 6 apo 7 vjeç, përlotet dhe tregon se ai nuk është kosovar, por shqiptar i Kosovës.

Advertisements

Fëmija: Edhe mësuesja dontë të më çonte tek shkolla e kosovarëve…a jam kosovar? Jo

Mami: Po

Fëmija: Jo, s’jam kosovar

Mami: Po çfarë je

Fëmija: Jam shqiptar i Kosovës

Mami: Okej…

Kjo video është bërë mjaft virale dhe këmbëngulja e fëmijës, i cili përplas këmbët në tokë dhe nuk pranon se është kosovar , tregon shumë për pasojat e ndarjes së trevave shqiptare. Pamjet janë publikuar nga shumë personazhe të njohur, sidomos në Kosovë, të cilët mesa duket e ndiejnë vetën njësoj si vogëlushi në video: Jo kosovarë, por shqiptarë të Kosovës!”

TË NGJASHME