Skerdi Faria tregon për “listën e dashnoreve”, gruaja dhe e dashura në të njëjtën ditë në klinikë

by author

Kirurgu i njohur Skerdi Faria i ftuar në Bardh a Zi në ÁBC solli si shembull një ngjarje të ndodhur 10 vite më parë me të dhënat personale në Itali.Ái tha se në atë kohë të dhënat nuk u vodhën, por u bënë publike nga gurvenatori duke u kthyer në sk andal të madh ne vendin fqinj.

Advertisements

Me batutë Skerdi Faria tha se ai ka “listën e dashnoreve” duke treguar një ndodhi në sallonin e tij,e ndodhur pak kohe me pare.“Kemi 5 vite që çmimet nuk i kemi rritur. Çdo çmim është rritur vetëm çmimet tona nuk janë rritur.

Advertisements

Nuk e kuptoj pse duhet të ketë diskriminim ndaj njerëzve të thjeshtë.

Ka ndodhur diçka e ngjashme në Itali para 10 vitesh. Nuk u vodhën të dhënat por gurvenatori i nxori online të ardhurat e njerëzve. U bë një sk andal i madh.

Listat e dashnoreve i kam unë (qesh). Të betohem më ka ndodhur një rast.

Në të njëjtën ditë në dy dhoma të ndryshme të klinikës ishin gruaja dhe e dashura e personit që financonte”, tha Skerdi Faria.

TË NGJASHME