“Ta Bêj qefin, E Bêj Super Fare”, Gra E Vajza Nê Rrogozhinê SHESIN T RUPlN Pêr 2 Mijê Iekê

by author

Pro stit ucioni i rrugës është një realitet probIematik në Shqipëri. Kamera fshehtë e “Stop” tregoi këtë të martë se si gra e vajza shesin tr upin e tyre për 2 mijë lekë të reja.

Advertisements

Raporti ndodh në rrugë ose në hotel, varet nga kërkesat e kIientëve dhe buxheti i tyre. Situata me punonjëset e se k sit janë filmuar në rrethrrotullimin e Rrogozhinës. Pr ostituta: Ku do ikësh ti?Qytetari: Ju prisni autobusin apo…?Pr ostituta: Ne jemi në punë.

Advertisements

Qytetari: Hë?Pr ostituta: Ne jemi në punë. Qytetari: Punë hë…?Pr ostituta: Punë! Qytetari: Ça pune më?Pr ostituta: Pxxx…Qytetari: Hë?Pr ostituta: Pxxx…Qytetari: E sa lekë do ti?Pr ostituta: 20! Qytetari: 20 mijë lekë? Pr ostituta: Po! Qytetari: Po ku? Pr ostituta: Në hoteI!Qytetari: Ku është hoteIi?

Pr ostituta: Aty para! Qytetari: Aty para? Qytetari: Vetëm një të pr ishur? Pr ostituta: Po!Qytetari: Hë? Pr ostituta: Po! Qytetari: Po për të ndenjur, një orë? Pr ostituta: Një orë, 40! Qytetari: 40 mijë lekë? Pr osti tuta: Po!

Qytetari: E rri, bën ça të duash?Pr ostit uta: Po! Qytetari: Po hoteIin e paguaj unë?Pr ostituta: (Flet në telefon) Hiç te puna, uaaa e zeza.., jo, jo, s’e blej.Qytetari: Rri çdo ditë këtu ti?Pr ostituta: Po, po!

Qytetari: Se sot do iki unë, nesër do vij, po hë… Pr ostituta: Po! Qytetari: Ok! Në një situatë tjetër, kamera e fshehtë e “Stop” ndalet tek një g rua 37-vjeçare dhe një 26-vjeçare.

Qytetari: Si jeni? Pr ostituta 1: Mirë! Ju si jeni? Qytetari: Ça po bëni? Pr ostituta 1: Mirë!Qytetari: Keni pas ndonjë çikë punë? Pr ostituta 1: Jo, mo. Qytetari: Pse? Pr ostituta 1: Ku ka punë, kur ka ka, kur s’ka s’ka.

TË NGJASHME