TCH i rrjédhin informacionet!! Sot del Luizi? Ja skenari i fríkshem i produksionit!

by author

Sot është një garë e vërtetë mes Luizit, Maestros dhe Kristit. Të tre në nominim si pasojë e strategjisë së Luizit e cila i futi në banjo, kundër rregullave të Big Brother.

Advertisements

Por ndjekësit nuk besojnë se do të dalë asnjëri prej tyre. Të shumta kanë qenë hipotezat dhe variantet. Shumë ndjekës mendojnë se produksioni do t’ia prishë sërish këtë nominim Luizit, ashtu siç bëri për kutinë e pandorës.

Advertisements

Një variant është se do të dalë Luizi me biletë kthimi. Kjo do të bëhet nga produksioni (sipas ndjekësve) për ti ulur pak “puplat” Luizit, pra për ta lëkundur paksa.

Varianti tjetër është që do eliminohet Fotini me zarf të zi pasi ajo në debatet e shpeshta që ka patur këto ditë me Oltën i ka thënë se këshillat që i ka dhënë, ia ka çuar e motra nga jashtë. Kjo mund të konsiderohet si dhënie informacioni.

Nëse asnjë nga këto variante nuk realizohet, atëherë njëri nga të tre lë sonte shtëpinë e Big Brother VIP. Ai që rrezikon më shumë është Kristi. Pse? Sepse Kristi ishte në nominim me Maestron dhe Oltën dhe u eliminua, edhe pse pati biletë kthimi. Pra është e testuar.

Kristin nuk e ndihmoi as situata me Keisin dhe Sabianin në shtëpi. Luizi ka bërë shumë këto ditë për Kristin, Armaldo nga ana tjetër ka marrë kot kundër Luizit…pra luhet mes Armaldos dhe Kristit. Ju kush thoni se do të dalë?

TË NGJASHME