U martua për letra në Gjermani, por u çmend kur e zbuloi të vërtetën per burrin e saj

by author

Kjo është historia e pazakontë e një çifti jetëshkurtër nga Gostivar, që nuk kishin një fillim të lumtur martesor.

Advertisements

Por duke për funduar edhe më keq. M.S, 24 vjeç nga Gostivari, ishte vajza e dytë e familjes së vjetër gostivarase që mbahen si familje e vjetër ku flasin turqisht.

Advertisements

Në sezonin e verës me ardhjen e kurbetçarëve.

24 vjeçarja në një nga kafenetë e qytetit e pa Gazin, djaloshin 30 vjeçar që jetonte dhe punonte në Gjermani. Bukuroshes 24 vjeçare i ra në sy ai pasi që kishte makinën e veçantë në Gostivar dhe që binte në sy.

Rrëfimi është i shoqes së vajzës protagoniste, e cila e kishte shoqëruar ate edhe në ditët e njohjes me Gazin.

Ata u pëlqyen dhe Gazi kërkoi të fejohen dhe menjëherë të martohen. Shoqja ime pranoi këtë dhe muhabetin bashkë me mua e hapëm në familje. Babai pranoi dhe i tha që të thërras djaloshin bashkë me familjen për tu njoftuar.

Ato ditë kishte lumturi dhe gëzim në familje. Por edhe shoqja ime Maki, ishte e lumtur. Por shpesh ajo ishte e ç men dur pas një aktori të një seriali të njohur turk „Dashuri e h u mbur“. Ajo më tregonte se aktorin e shihte në ëndërr dhe e donte ta kishte e ta pr ekte.

TË NGJASHME