Vajza nga Dajçi: Duan të më martojnë me zor në Australi, me një plak, më ndihmoni si t’ia bëj

by author

Një histori e pabesueshme është kjo e rrëfyer nga një vajzë e re për lexuesit e faqes sonë në Facebook.

Advertisements

Sipas vajzës familje kërkon ta martojë me mbles ëri, me një person 16 vite më të madh në moshë se vajza. Kjo është historia e rrëfyer.

Advertisements

“Erdhëm në qytet, por Dajçi nuk u del prej shpirtit familjes time.

Përshëndetje lexues, unë jam një 19-vjeçare dhe jam në një hall të madh.

Prindërit duan të më martojnë me një burrë, ca burri them unë, plak më mirë me thënë sepse ai është 16 vite më i madh në moshë se unë.

E tm errshme! Po kaloj në dep resion. Ai jeton në Australi, gruaja e parë i ka vd. e kur dhe babit tim i është mbushur mendja të më martojë mua me atë.

TË NGJASHME