Veprimi i pafalshem I 26-vjeçarit që tradhtoi të dashurën dhe la shtatzanë një femër tjetër, ja si e shantazhon tani dashnorja

by author

The Sun” ka publikuar historinë e një burri, i cili është shumë i dashuruar me partneren e tij, por ka lënë shtatzënë një vajzë tjetër. Ai tani eshte ne h a ll te madh se nuk do qe ajo ta marre vesh kete afere dhe vajza tjeter e sha ntaz h o n me femijen.

Advertisements

“Unë me të vërtetë dua të martohem me të dashurën time të mrekullueshme, por kam lënë një grua tjetër shtatzënë.

Advertisements

Kam një lidhje 1-vjeçare me të dashurën time dhe marrëdhënia jonë është e shkëlqyer. Ajo është 27 vjeç dhe ka gjithçka që mund të dëshirosh tek një grua: e bukur, e mirë dhe e dashur. Prindërit e mi e duan atë pothuajse po aq sa unë.

Babai më sugjeroi të martohesha me të që herën e parë pasi e njohu atë. Dhe mendoj se patjetër do ta bëj një ditë, kur të jem gati.

Problemi është se unë nuk jam ende gati. Jam vetëm 26 vjeç dhe shumë i ri për të ndërmarrë një hap kaq të madh.

Ka gjëra që unë dua të bëj akoma, si udhëtime, takime me njerëz, takime me gra të tjera, s e k s me gra të tjera. Do të kishte qenë më mirë nëse do të ishim takuar pas pesë vitesh.

Kështu që unë kam pasur disa takime për një natë me vajza të tjera. Kur një 23-vjeçare më kontaktoi përmes mediave sociale, ne filluam të bisedojmë, e më pas pranova ta takoja.

Ajo ishte aq s ek s i, sa nuk i rezistova dot. U ndjeva keq që po gënjeja të dashurën time, kështu që h oq a dorë nga kjo vajzë dhe vendosa të përpiqesha të isha besnik.

Pastaj vajza me të cilën kryeva ma rr ë dh ë n ie më kontaktoi përsëri dhe më tha se ishte shtatzënë. Duhet të ketë ndodhur një herë kur nuk kemi përdorur mbrojtje.

Ajo dëshiron ta mbajë foshnjën por nuk dëshiron që unë të jem pjesë e jetës së saj, megjithëse pret që unë t’i jap para.

Nuk di çfarë të bëj. Nëse i them të dashurës time ajo do të shk at ë rr o het dhe jam i sigurt se do të më br ak t is ë.

Por nëse nuk e bëj, si do ta shpjegoj se ku më shkojnë paratë çdo muaj? Dhe çfarë do të ndodhë nëse fëmija im dëshiron të më takojë?

Tani nuk mund të fle nga shqetësimi dhe e dashura ime e di që diçka po ndodh. Çfarë duhet të bëj?”.

“Dear Deidre” thotë:

“Ju rrez ik o n i të humbni të dashurën tuaj, dhe kam f r i k ë se nuk keni askënd për të fajësuar përveç vetes tuaj. E dashura ka të drejtë të dijë se çfarë po ndodh, veçanërisht nëse në jetë do vijë një fëmijë.

Nëse ajo qëndron apo jo me ju do të jetë vendimi i saj. Ju thoni se e doni dhe shpresoni të martoheni me të një ditë, por përse vazhdoni ta tr a dh t oni?

E dashura juaj meriton të jetë me dikë që mund t’i besojë. Ju gjithashtu po e vendosni atë në rr e zi k të in f ek s io neve s ek s ua l isht të transmetueshme duke kryer marrë d hënie se k s u ale të pambrojtura me gra të tjera.

Nëse e dashura juaj dëshiron që marr ëd h ë nia të funksionojë, disa këshillime së bashku tek një terapist çiftesh mund të bëjë punë.”

TË NGJASHME