Vjen lajmi i mirë për gjithë shqiptarët, nga data 8 qershor, BE-ja do të…

by author

Nje lajm i mire per te gjithe hqiptaret. Duke nisur nga data 8 qershor shqiptarët që do të udhëtojnë në vendet e Bashkimit Europian do të përfitojnë ulje drastike të tarifës së shërbimeve telefonike “Roaming”.

Advertisements

“Heqja e barrierave është hapi i parë për pozicionimin e Ballkanit Perëndimor në hartën botërore të turizmit.

Advertisements

Rritja prej 500% e përdorimit të shërbimeve telefonike “Roaming” nuk mund të neglizhohet.

Qytetarët shqiptarë duke nisur nga data 8 Qershor do të përfitojnë ulje të tarifave “Roaming: mes vendeve të Ballkanit dhe Europës”, njofton Qeveria.

TË NGJASHME