Vuri re diçka jo te pazakontë në dritaren përballë, u shkri së qeshuri kur kuptoi çfarë ishte

by author

Të gjithëve na ka ndodhur që derisa jemi duke punuar para kompjuterit, kemi nevojë për të pushuar sytë – shpeshherë duke iu afruar dritares dhe shikuar se çfarë ka jashtë.

Advertisements

Një gjë të tillë po e bënte edhe një grua e cila megjithatë vuri re një pamje të veçantë në apartamentin përballë ndërtesës së zyrës së saj.

Advertisements

Në fillim, përcjell Telegrafi, ajo thjesht mendoi se ishte një zonjë që qëndronte në dritare, duke pirë kafe dhe duke admiruar pamjen.

Por disa orë më vonë, e njëjta figurë ishte akoma e ndaluar në dritare.

Kështu që gruaja vendosi të kërkonte një pamje më të mirë me shpresën se mund të merrte vesh atë që po ndodhte përballë.

Dhe me gjetjen e një këndvështrimi më të mirë, ajo shpejt shpër theu në të qeshura.

Ajo që ajo mendonte se kishte qenë një person ishte në të vërtetë një prerje kartoni.

TË NGJASHME