U nda me gruan sepse e tradhtoi, por tani ka probleme me s****n sepse e dashura e re nuk di të…

by author

“Kohët e fundit kam shmangur se k s in me të dashurën time, sepse dua ta provoj përsëri me ish-in tim. Ne kemi dy vite që jemi div orcuar. Unë jam 53 vjeç dhe ish-partnerja ime është 52 vjeç.

Kemi qenë të martuar për 19 vjet dhe kemi tre fëmijë së bashku, të moshës 16 vjeç, 13 vjeç dhe 11 vjeç. Përfshirja e vazhdueshme e vëllezërve të saj në martesën tonë më bëri të marr hapin për t’u ndarë.

Pas deb ateve, dikush trokiti në derën e shtëpisë sime dhe më kërcënoi. Në fillim mendova se kisha marrë vendimin e duhur, por s e k su alisht e dashura ime nuk është aq e mirë sa ish-partnerja.

Advertisements

Më mungon pasioni dhe jeta jonë aventureske s e k s uale: ne provonim lodra se k s uale dhe lojëra të ndryshme, por e dashura ime as nuk do të bëjë se k s me dritat e ndezura. Kohët e fundit, më është dashur të mendoj për ish-in tim që të zgjohem. E di që është diçka e gabuar”.

“Dear Deidre” thotë:

Advertisements

“Flisni me të dashurën tuaj se si do të donit të kryenit marrë dhënie se k s uale, në mënyrë që të jeni më i përfshirë.

Nëse nuk e doni me zemër marrëdh ënien tuaj aktuale, nuk është e drejtë të vazhdoni. Ju duhet t’i thoni asaj me mirësi se nuk shihni një të ardhme së bashku. Por kini kujdes të mos ktheheni me ish-bashkëshorten tuaj. Kjo sepse të njëjtat problem do të shfaqen sërish.

Ju do t’ju duhet të vendosni kufij të qartë për vëllezërit e saj, nëse doni të riktheheni bashkë.”.

TË NGJASHME