E gjithë bota po mbjell pemën e ullirit në vazo, arsyeja do t’ju habisë

by author

Ju tashmë e dini se si mund të dekoroni shtëpinë tuaj me bimë dhe lule nga më të ndryshmet: sa më shumë, aq më mirë.

Advertisements

Kjo është provuar shkencërisht se bimët dhe lulet mund t’ju ndihmojnë të relaksoheni, mund t’ju frymëzojnë krijimtarinë dhe sigurisht ndihmojnë të keni ajër sa më të pastër rreth jush.

Advertisements

Dhe ajo që është futur në një trend së fundmi dhe po përhapet gjithandej, sipas “House Beautiful”, është mbjellja e pemës së ullirit në shtëpi.

A e dini se ato mund të rriten brenda në një vazo? Po dhe janë të përmasave të ndryshme, në vazo të mëdha dhe të vogla.

Nëse edhe ju doni ta bëni këtë gjë, e mira është që pasi ta blini një pemë të tillë, të siguroheni që ta vendosni në një vend ku ajo mund të marrë të paktën gjashtë orë diell çdo ditë.

Dhe ju duhet ta ujisni rregullisht bimën tuaj dhe të mos lejoni që të thahet.

Mund të zgjidhni edhe një pemë xhuxhe, por mbani parasysh se kjo lloj peme sërisht mund të rritet në gjatësi, nëse nuk i krasitni degët, për t’i mbajtur ato të shkurtra.

TË NGJASHME

Leave a Comment