Gëzimi më i madh! Zgjodhën të birësojnë fëmijë, nga politikanët deri tek VIP-at e njohur shqiptarë

by author

Të pasurit e një fëmije konsiderohet si një nga bekimet më të mëdhaja në jetë. Megjithatë jo në pak raste, disa çift

Advertisements

e kanë të pamundur të bëjnë fëmijë e ky pr blem zgjidhet pikërisht me birësimin e tyre. Përveç probl meve të shumta shëndetësore që mund të ketë njëri nga partnerët i cili çon në pamundësinë për të bërë fëmijë, ka dhe arsye të tjera përsë mund të birësohet një i tillë.

Advertisements

Fatk qësisht ka edhe nga ata prindër të cilët nuk ngurojnë ti br ktisin fëmijët e tyre duke mbushur kështu jetimoret. Por nga ana tjetër e medaljes ka dhe nga ata të dh mbshur të cilët pavarësisht se janë të aftë dhe kanë mundësi, zgjedhin edhe ti ab rtojnë ato.

Ja disa raste kur vipat shqiptarë kanë birësuar fëmijë:

Fjodora Fjora

Gazetarja e njohur birësoi një djalë të vogël të vogël nga “Shtëpia e Fëmijës” i cili quhet Alteo. Fjodora zgjodhi ta birësonte atë pa atësi duke e rritur e vetme.

Vera Laçi

Pas h mbjes tr gjike të djalit të saj në një aks dent me motor, këngëtarja e njohur e muzikës popullore vendosi të ad ptojë një foshnjë 8 muajshe e

Arben Ristani

Para disa kohësh ish deputeti i Partisë Demokrati lajmëroi se ai dhe bashkëshortja e tij kishin birësuar një fëmijë

Besnik Mustafaj

Politikani i njohur së basghku me bashkëshorten e tij vendosën të birësonin një vogëlushe në “Shtëpinë e fëmijës” përmes birësimit të pjesshëm. Në fundjavë apo ditë festash ajo do qëndronte pranë tyre dhe nuk mund të birësohej plotësisht pa marrë miratim nga ata. Çifti shprehej se ndjenin mungesën e një vajze duke qenë se ishin prindër të dy djemve.

TË NGJASHME