Tronditëse në Itali, djalin mban në shtëpi për 6 vite trupin e pajetë të nënës, vetëm për t’i marrë pensionin

by author

Opinioni publik në Itali është tronditur nga një ngjarje e rëndë, ku një burrë është zbuluar se ka mbajtur për 6 vite me radhë në banesë trupin e vdekur të së ëmës,

Advertisements

vetëm për t’i marrë pensionin.

Advertisements

Mësohet se 60-vjeçari nuk e denoncoi vdekjen e së ëmës, pasi kishte për qëllim t’i merrte pensionin,

që ndër vite kapi një shifër të majme prej rreth 150 mijë eurosh

Burri, i cili nuk ndodhej në shtëpi gjatë bastisjes së policisë, ka pranuar krimin e tij duke shkuar me dëshirën e tij në polici dhe duke u dorëzuar.

Ndaj tij tanimë kanë nisur hetimet përkatëse.

TË NGJASHME