A jeni kurioz të dini? Ja pse dyert në banjot publike nuk arrijnë në dysheme

by author

Njerëzit kanë paguar për të përdorur tualetin për gati 2,000 vjet. Dhe ndërsa sot kemi tualete publike falas, ato janë akoma të ndryshme nga ato të rregulltat që jemi në shtëpi. Ato kanë një detaj të veçantë që na tërheq vëmendjen – dyer që nuk arrijnë dyshemenë dhe besoni që ka një arsye për këtë çmenduri.

Advertisements

1. Ju mund të shihni nëse dikush ka nevojë për ndihmë mjekësore.

Advertisements

2. Mund të shihni nëse është i lirë.

3. Ndihmon për të he qur qafe erën e k eqe brenda.

4. Dyert e plota janë më të shtrenjta.

5. Ndihmon për të nd aluar njerëzit nga sjellja e k eqe.

6. Mund të dilni nëse brava është bll okuar.

7. Mund t’i kërkoni dikujt letër higjienike nëse nuk e keni.

8. Njerëzit kalojnë më pak kohë në banjë dhe rradha lëviz më shpejt.

9. E bën më të lehtë për kujd estarët të p astrojnë dyshemenë.

10. Në rast të prishjes së tubit, uji nuk do të grumbullohet.

TË NGJASHME