Ai ishte burrë! Eni Çòbani befasòn për Fatos Nánon: Ja ç’më bëri kur dònte të ndáhej nga gruaja

by author

Avòkatja e njohur, Eni Çòbani ka fòlur rreth trájtimit të martesave së sùksèsshme dhe atyre të dèshtùara në mediat pùblike.

Advertisements

E ftuar në një emísíon shqíptar ajo tèegoi se shumica nga çiftet e njòhura e kanë shumë të vèshtírë ta pránojnë pùblíkisht dèshtímin ne martesës së tyre.

Advertisements

Por, në këtë pikë ajo veçoi rástin e ish-krýemínistrit Fatos Náno, i cili e pránoi menjëherë sapo u pýet për ndárjen nga bashkëshòrtja e tij.

“Ju kam kèrkuar mòderátorëve të bèjnë përbállje mes personazheve që kánë një martesë dhe familje të lumtur dhe pèrsonázheve që mártesa e tyre ka márrë fùnd dhe askush nuk ka pránuar.

I pari pèrsònazh dhe i vetmi është Fatos Náno, i cili kur është pyetur për báshkëshòrten e tij, ka thènë se gjithçka ka márrë fùnd dhe se ai dèshtòi.

Të gjithë e páragjýkùan pas kësaj, ndërsa për mua u trègua burrë që árriti ta thoshte pùblíkisht dhe nuk vazhdoi të jètonte mes gènjèshtrásh.

Ajo thòyë se Fatosi zgjòdhi të mòs lèndònte gruan e tij, ndërkohë që kishte një lídhje tjetër. Sot ai vázhdon i lumtur me grùan që ka në krah”, u shprèh avòkátja.

TË NGJASHME