Ajo po “çmend” mjekët: Futja e një luge në të brendshme mund të shpëtojë jetën e vajzave të reja

by author

Fshehja e një lugë në të brendshme mund të duket e pakuptimtë, por ajo është në fakt një truk i zgjuar që mund të ndihmojë të shpë tohet jeta e mijëra grave të d etyruar të durojnë tregtinë e sk llevërve dhe tregtinë e s*k sit.

Advertisements

Të jesh një grua në këtë botë gjithnjë e më të dhu.nshme, dhe veçanërisht në disa vende, bëhet gjithnjë e më e vështirë çdo ditë, shkruan ShkodraNews. Episodet e dhu nës, ab uzimit dhe të gjitha llojet e nga cmimeve duket se janë bërë rendi i ditës, duke minuar kështu pavarësinë e arritur dhe lirinë e tyre.

Advertisements

Të jesh një grua nënkupton marrjen e rre ziqeve në mjedise të caktuara, jeni në rr ezik nëse dilni vonë natën për të shkuar në shtëpi, madje shqetësoheni për të marrë një shëtitje në plazh me një mikeshë.

Udhëtimi vetëm për një grua paraqet një rre zik shtesë, shkruan ShkodraNews. Përkundër rregullave të sigurisë, stacioneve dhe aeroporteve, ata mund të përpiqen të marrin disa masa paraprake shtesë, munden në disa raste të shp ëtojnë jetën e tyre.

Çdo ide e vogël apo e madhe është e mirëseardhur për t’u dhënë atyre një hapësirë ​​shtesë sigurie.

Nora Adin, një profesore e re universiteti, dëshiron që ky truk të bëhet i njohur dhe të përhapet në sa më shumë njerëz të jetë e mundur, për të shpëtuar gratë që janë të dë nuara me martesa të de tyruara apo forma të tjera të sh typjes.

23-vjeçarja vendosi të përhapë metodën “lugë në të bren dshme”. Një mënyrë për t’u kujdesur për të tjerët dhe për të shp ëtuar jetë.

Ja se si funksionon:

Ndërsa jeni në një aeroport dhe ju duhet të flisni me një agjent të sigurimit larg nga su lmuesi juaj, duke vënë një lugë ose një objekt metalik në mba thjet tuaj para se të kaloni kontrollin e sigurisë, ju shp ëton jetën.

Në këtë mënyrë do të aktivizohet detektori metalik në kalimin tuaj dhe një agjent ka shumë të ngjarë të të çojë në një dhomë private për t’ju kontrolluar.

Në këtë mënyrë ju do të jeni të sigurtë nga su lmuesi juaj ose nga ai që ju kë rcënon dhe mund t’i raportoni agjentit se çfarë po ndodh dhe të shpë toheni.

Super!

Ne mendojmë se ky është një truk që vlen të përhapet në mënyrë që sa më shumë gra ta lexojnë. /Përshtati: ShkodraNews

TË NGJASHME