Arian Çani nuk lë femër pa puthur në emision, por do habiteni se kush është bashkëshortja e tij

by author

Nëse tentoni të gjeni foto të shumta të Arjan Çanit me bashkëshorten e tij në Google, keq na vjen t’ju themi, por do të zhgënjeheni.

Advertisements

Është një foto e “shekullit të dytë para erës tonë”, kur çifti sapo kishte nisur historinë e dashurisë.

Advertisements

Si pjesë e televizionit Klan për vite me radhë,

Çani s’kishte si të mungonte në ceremoninë e 20-vjetorit të emisionit ‘Opinion’ dhe bashkë me të edhe bashkëshortja, Enida Petro me profesion stomatologe.

TË NGJASHME