“Babai i ka qenë në burg, nëna i sheh filxhan”, mamaja kundër martesës së djalit të saj me vajzën që njohu në rrjete sociale, i bën të papriturën live

by author

Anila është një nënë e cila ka sjellë në “Shihemi në Gjyq” djalin e saj, Andin. Vendimi i vështirë për t’u përballur me të birin në seancën e ndërmjetësimit të programit “E Diela Shqiptare” në Tv Klan vjen prej një vendimi të Andit për t’u martuar me një vajzë që e ka njohur në rrjetet sociale.

Advertisements

Njohja ndodhi në Instagram dhe brenda 10 muajve, ka ndodhur edhe celebrimi. Përveçse nuk është dakord me formën e njohjes, Anila tregon se prezantimi me familjen e vajzës i ka shkaktuar një pakënaqësi të madhe.

Advertisements

Andi: Unë kam njohur një vajzë në rrjetet sociale, në Instagram.

Eni Çobani: Që quhet?

Andi: Që quhet Armela Musta, ndërsa sot ka akoma mbiemrin tim, Gjoka.

Eni Çobani: Je martuar ti me të?

Andi: Po, kemi folur, kemi bërë celebrimet, jemi martuar dhe historia ka nisur, për gati 10 muaj kemi folur…

Anila: Pikërisht për këtë celebrim të nxituar që ti bëre djalë i dashur dhe unë jam sot në këtë gjendje se të kam thënë që në fillim Andi, të lutem”…

Eni Çobani: Si, je martuar ti me këtë, menjëherë?

Andi: Po.

Eni Çobani: Si, u njohe dhe u martove ti, direkt?

Andi: Po. Jo direkt.

Anila: Nuk na dëgjoi zonja Eni, se ne i thamë, nuk na dëgjoi dhe ai arriti këtu ku është sot! Nuk na dëgjoi.

Ardit Gjebrea: Ti u njohe me të në Instagram, u dashurove…

Andi: Po.

Ardit Gjebrea: U dashurua dhe ajo, erdhe…

Andi: Po, i kam marrë prindërit, i kam sjellë në Shqipëri për të ardhur për të vajtur për ta kërkuar këtë vajzën.

Ardit Gjebrea: Zyrtarisht.

Andi: Zyrtarisht, në familjen e saj. Në momentin kur ia kam prezantuar familjes time familjen e vajzës nuk kanë qenë dakord.

Anila: Nuk kanë qenë dakord zoti Ardit se familja e vajzës, i ati kishte hyrë në burg për mbjellje narkotikësh. E ëma shtinte filxhan nëpër shtëpi, unë nuk jam e kësaj kategorie. I ati quhet Astrit dhe hyn brenda në shtëpi për të kërkuar dorën e vajzës dhe ai thotë që unë kam patur një dashnore në Lin, të më falin dhe unë këtu shtangem. Unë tani isha që nuk doja që të bëhej kjo gjë, për hir të dashurisë unë… kur me këtë fjalë unë jam zhgënjyer totalisht dhe djali im nuk më dëgjon.

Andi: Po ç’rëndësi ka çfarë ka bërë i ati?

Anila: Nuk më dëgjove bir i mamit! Vajza rrjedh nga një familje!/tvklan.al

TË NGJASHME