Bleu një palë rroba banje në dyqan, shokohet nga ajo që gjeti brenda

by author

Sigurisht që raste të tilla janë mjaft të rralla, por jo të pazakonta.

Advertisements

Një i ri 33-vjeçar është habitur kur ka vajtur në një dyqan

Advertisements

për të blerë një palë rroba banjë dhe ajo që ka gjetur në to e ka lënë të tro nditur.

Për vetëm 10 euro ai bleu të shkurtrat në të cilat gjeti 9 do za d r o ge.

“Jam i tro nditur.

Nëse do t’i gjente fëmija im, pasojat do të ishin të rënda.

E nëse do të niseshim për pushime, sigurisht që do të kishim probleme të mëdha në aeroport, duke rrez ikuar pa dashje edhe b ur g un”, tregon Adams.

Ndërkohë, kompania ka thënë se ka ndërprerë kontratën me firmën nga e cila merrte këto lloj modelesh.

TË NGJASHME