Bukuri e rrallë! Mbeti në kujtesën e shqiptarëve, ja ku jeton sot aktorja shqiptare

by author

Ema Ndoj luajti pak role, ndër të cilët veshja dhe grimi ishin brenda kornizave të rrepta të asaj kohe.

Advertisements

Ajo nuk u harrua kurrë dhe u evidentua me koleget e saj të fundviteve ‘80.Ema ka lënë gjurmë në kujtesën e publikut. .

Advertisements

Kishte edhe të tjera të bukura, por Ema ishte joshëse dhe mjaft tërheqëse.

Thjeshtësia e saj nuk diskutohet në asnjë moment.Ndër të paktat, në mos e vetmja, që kishte imazhin e gruas ndjellëse…

TË NGJASHME