Burri kthehet më heret në shtëpi, dashnori i gruas ia mbath pa rroba në rrugët e lagjies

by author

Ai po vraponte la kuriq nëpër rrugët e Bolzanos pasi u befasua, në shtëpinë e të dashurës të tij, nga bashkëshorti i saj . Dhe kështu u krijua një situatë si nëpër filma.

Advertisements

Në fakt, burri për të shmangur pasojat më të rënda kishte arritur të shpëtonte nga përpl asja me bashkëshortin e të dashurës,

Advertisements

por nuk kishte pasur kohë të vishte diçka. Dhe kalimtarët e panë teksa vraponte i z hveshur nëpër rrugë.

I tmerruar, ai hyri në një dyqan dhe kërkoi ndihmë nga pronaret e biznesit, të cilët thirrën karabinierët.

Në polici, burri ka shpjeguar se pse ishte në atë gjendje duke i thënë se ishte gjendur

në mes të një skene filmi, me bashkëshortin e të dashurës që ishte kthyert në shtëpi më shpejt sesa cifti i dashnoreve kishte menduar.

Sa e sa herë e kemi parë në filma këtë skenë.

TË NGJASHME