“Çfarë Gjermanie, le të ikin shqiptarët po deshën”, 17-vjeçari thotë do të ruajë delet deri në fund të jetës

by author

17-vjeçari boshnjak, Esmir Krpiq u bë i njohur për publikun kur në fund të vitit të kaluar shprehu dëshirën për 3 dele dhe mori një tufë prej 40 delesh.

Advertisements

Esmiri fitoi zemrat e shumë njerëzve me mirësinë dhe sinqeritetin e tij, veçanërisht për dashurinë për vendin e tij.

Advertisements

Ai ndryshe nga shumë të rinj që duan të largohen nga vendi, thotë se do të qëndrojë përgjithmonë në vendlindje.

“Derisa të na mbulojë bora, nuk po largohemi nga këtu. Sido që të jetë Gjermania, kjo është Gjermania për mua, kush të dojë le të shkojë,

dhe duhet të punosh atje si këtu, nuk mund të ulesh e të shikosh, duhet të punosh kudo”, tha Esmiri, i cili në përveç kujdesit të deleve, është edhe i arsimuar.

“Duhet vullnet për të bërë çfarë të duash, asgjë nuk është e vështirë kur ke vullnet, bukën e gojës e bën nga delet”, thotë Esmiri, transmeton Reporteri.net.

TË NGJASHME