Çifti që kanë gati 30 vite diferencë, kur u pyetën se a janë të lumtur, i lanë me gojë hapur të gjithë

by author

Advertisements

Ky eshte cifti qe ka mbi 25 vjet martese dhe jane te lumtur perkrah njeri tjetrit. Kola tregon se eshte me origjine nga Veriu i Shqiperise dhe u martua me gruan kur Filja ishte 19 dhe ai 46.

Advertisements

“Deri tani jam i lumtur me martesën. Më mbrapa nuk i dihet, por kështu krijohen kushtet”, tha Kola, sot 70 vjeç.

Të njëjtin mendim ndan edhe bashkëshortja e tij Filja, sot 40 vjeçe, duke u shprehur se nuk ka kundërshtim me diferencën e moshës, pasi një bashkëshort i mirë jo vetëm që mund të të kuptojë më mirë, por edhe mund të jetë një mësues i mirë gjatë jetës.

TË NGJASHME