Dalloi diçka që burrit i ndodhte në krevat, pas 23 vitesh bashkë gruaja merr lajmin tragjik

by author

Humbja e një personi të dashur nuk është e lehtë dhe ndoshta është edhe më e dh imbshme kur kjo ndodh si rezultat i diçkaje që mund të ishte shm angur.

Advertisements

Crissy Naticchia i është dashur t’i japë lamtumirën bashkëshortit të saj Jeff pas 23 vitesh martesë dhe arsyeja është me të vërtetë e t me rrshme. Burri h umbi jetën për shkak të ndë rlikimeve që u zhvilluan pasi një insekt e pic koi atë.

Advertisements

Crissy donte të bënte publike historinë e saj, duke shpresuar që të krijonte vetëdijen për inf eksionin e rre zikshëm që i dha fund jetës së bashkëshortit të saj të dashur Jeff.

“Burri im ishte një njeri që i dedikohej shumë familjes së tij, ai bëri gjithçka për ne, pa kushte. Tani që ai nuk është këtu, ne ndjehemi të humbur, të fri kësuar dhe të vetëm”, tha ajo.

Para se të vd iste, Crissy pohoi se burri i saj investoi shumë kohë për të patur shëndet më të mirë dhe për të humbur peshë.

Gjatë gjithë viteve të martesës, ai kishte qenë i së murë vetëm dy herë. Megjithatë, një ditë ai kishte shumë et he, pasi u pic kua nga një insekt.

Crissy menjëherë e kuptoi se diçka nuk po shkonte me të. Jeff kishte djersitje shumë më tepër se normalja dhe rrobat e tij ishin të lagura me djersë. Gruaja duhej të ndryshonte shpesh çarçafët e krevatit, sepse edhe ato ishin të lagura me djersë.

Pas disa ditësh, ata arritën të bindin Jeff për të shkuar në dhomën e ur gjencës, ku ai u diag nostikua me një inf eksion të veshkave dhe i dhanë antib iotikë.

Për fat të ke q, ky ga bim në diagnozë i kushtoi atij jetën.

Pasi shumë shpejt sëm undja e mp oshti.

Mjekët arritën të gjenin sëm undjen e burrit pas dy ditësh. Por, kur e kuptuan se ishte tepër vonë.

Jeff ishte prekur nga Babes iosis, një sëm undje që transmetohet nga insektet dhe që su lmon qelizat e kuqe të gja kut. Më shpesh ndikon në kafshët shtëpiake dhe bagëtinë, edhe pse mund të jetë fat ale për njerëzit.

Në Shtetet e Bashkuara, në vitet e fundit, ka pasur një rritje në rastet e Babesiosis. Për fat të k eq, Jeff ishte duke vu ajtur nga asp lenia, e cila është një pamjaftueshmëri funksionale e shpretkës dhe kjo e bëri s ëm undjen të për hapet më shpejt brenda trupit të tij.

Për një kohë të shkurtër dukej se Jeff po arrinte të l uf tonte sëm undjen, por në fund ze mra e tij ndali.

Kjo është një trag jedi që mund të ishte shmangur dhe, prandaj, Crissy është duke bërë çdo gjë të mundshme për të qenë në gjendje për të përhapur informacionin për këtë sëm undje.

Crissy shpreson që me vetëdije më të madhe, në të ardhmen, Babes iosis mund të jetë më e lehtë për t’u identifikuar dhe trajtuar.

Mësoni më shumë për sëm undjet që transmetohen nga insektet, mund të shpëtojnë shumë jetë.

Kush e di se çfarë do të kishte ndodhur nëse Jeff-i do të ishte dia gnostikuar me këtë sëm undj

TË NGJASHME